Menu
Your Cart

Blanco ZEROX 700-U DarkSteel 526244 Rozsdamentes acél mosogatótálca

Blanco ZEROX 700-U DarkSteel 526244 Rozsdamentes acél mosogatótálca

Videók

youtube youtube
Blanco ZEROX 700-U DarkSteel 526244 Rozsdamentes acél mosogatótálca
Tulajdonságok
Márka Blanco
Cikkszám 526244
Kiszerelés 526244
Jobbos vagy Balos 80
Súly 526244
Dugókiemelővel rendelkezik-e 740
Alsószekrény mérete 440 / 185
Származási ország Németország
Garancia 3 év
 • lefolyógarnitúra* helytakarékos csővel, 3 1/2"-es InFino szűrőkosár, rögzítőkészlet.
 • Feltűnően derékszögű rozsdamentes acél medencék elegáns, sötétszürke felülettel.
 • Kellemesen meleg tapintású a kiváló minőségű, homogén, bevonat nélküli rozsdamentes acélnak köszönhetően.
 • Harmonikus felületmix: a perem és a lefolyó stílusos hangsúlyt ad a polírozott rozsdamentes acélnak.
 • Sokoldalú: rengeteg színnel és anyaggal kombinálható.
 • Könnyen tisztítható felület: az ujjlenyomatok és a szennyeződések könnyen eltávolíthatók.
 • Kiváló minőségű InFino szűrőkosárral – elegáns illeszkedés és könnyű tisztíthatóság.
 • Határozott és erős karakter.
 • Megjegyzés: munkalapszintbe építhető kivitelben is kapható.
A rozsdamentes acél marad olyannak, amilyen: ellenálló és rozsdaálló. Ez a passzív bevonatnak köszönhető, amely folyamatosan regenerálódik. A rozsdamentes mosogatót alaposan meg kell tisztítania, hogy hosszú éveken át megőrizze fényességét. Különösen fontos, hogy minden szennyeződést és vízkőlerakódást eltávolítson. Azonban a mosogató nem viseli jól a klórt vagy sósavat tartalmazó tisztítószereket. Az erős nátrium-kloridos oldatok, amelyek túl későn fejtik ki hatásukat, szintén kerülendők. Eredeti formájukban a természetes kikészítésű rozsdamentes acél felületek ellenállók. Ezek a felületek vízkőmentesítő, citromos vagy ecetes tisztítószerekkel kezelhetők. A vászonhatású, a selyemmatt és a Durinox felületek is így tisztíthatók. Durinox rendkívül kemény a bevonat nélküli rozsdamentes acélokhoz képest, ezért kétszer olyan ellenálló, mint a hagyományos rozsdamentes acél felületek; ugyanakkor nem szabad rajta polírozószert használni. A napi tisztításhoz nedves mikroszálas kendő vagy tisztítószer nélküli puha szivacs használható. Az egyik legnagyobb előny az, hogy a Durinox rozsdamentes mosogatók az az ujjlenyomatokat is taszítják.
348 899 Ft
 • garanciaGarancia : 3 év
 • szállításSzállítási költség: 9 990 Ft
Egyenes vonalú dizájn, kompakt forma Különösen kis és kompakt mosogatókhoz alkalmas A kihúzható zuhanyfej szélesebb körű használhatóságot tesz l..
126 899 Ft
- 360° fokban elforgatható kifolyó - A csaptelep beépítéséhez 35 mm átmérőjű furat szükséges - Kerámiabetéttel - Fémbevonatú zuhanycső - Rugalmas, 450..
167 899 Ft
- 360° fokban elforgatható kifolyó - A csaptelep beépítéséhez 35 mm átmérőjű furat szükséges - Kerámiabetéttel - Fémbevonatú zuhanycső - Rugalmas, 450..
211 899 Ft
Időtlenül klasszikus konyhai csaptelep Magas, hosszú kifolyó Belépőszintű modell Kis mosogatókhoz alkalmas A 360° fokban elforgatható kifolyó ..
23 899 Ft
Időtlenül klasszikus konyhai csaptelep Magas, hosszú kifolyó Belépőszintű modell Kis mosogatókhoz alkalmas A 360° fokban elforgatható kifolyó ..
35 899 Ft
Időtlenül klasszikus konyhai csaptelep Magas, hosszú kifolyó Belépőszintű modell Kihúzható zuhanyfejjel Kis mosogatókhoz alkalmas Krómo..
41 899 Ft
Minimalista design A magas kifolyóval az edények és vázák könnyen megtölthetők A 360 fokban elforgatható kifolyó szélesebb körű használhatóságot t..
92 899 Ft
Minimalista dizájn A magas kifolyóval az edények és vázák könnyen megtölthetők A 360 fokban elforgatható kifolyó szélesebb körű használhatóságot t..
109 899 Ft
  Minimalista dizájn Kihúzható csapfej Minőségi fémkivitelben A magas kifolyó megkönnyíti az edények és vázák megtöltését 140° fokban el..
108 899 Ft
Minimalista dizájn A magas kifolyó megkönnyíti az edények és vázák megtöltését Kétféle vízsugár - zuhanyfunkció vízkövesedést gátló be..
123 899 Ft
Enyhén hajlított kifolyócső karcsú csaptesttel Az edények és vázák könnyű megtöltéséhez A 360 fokban elforgatható kifolyó szélesebb körű használha..
38 899 Ft
A csepegtetőfelületre, a medence fölé vagy a munkalapra helyezhető. Kibővíti a mosogatóközpont sokoldalúságát, pl. az elmosogatott edények lecsepegt..
35 899 Ft
BLANCO csepegtető Mosogatójának lefolyója könnyen nyitható és zárható a megfelelő távirányítóval dugókiemelővel. Gyakran alábecsülik és alig veszik és..
125 899 Ft
BLANCO gyümölcsmosó betét Mosogatójának lefolyója könnyen nyitható és zárható a megfelelő távirányítóval dugókiemelővel. Gyakran alábecsülik és alig v..
73 899 Ft
BLANCO dió vágódeszka A BLANCO univerzális vágódeszka mutatós, meleg, tömör bükk vagy műanyag kivitelben tökéletes kiegészítő a mosogatóhoz, a pazar i..
150 899 Ft