Menu
Your Cart

Szállítási feltételek

Érvényes árakat az Általános Szerződési Feltételek VI. pontjában találhat!

Magyar Posta Zrt.

Az alábbiakban részletesen tájékozódhat a Magyar Posta Zrt. szállítási feltételeiről

Mikor lehet igénybevenni házhozszállítást A Magyar Posta Zrt. segítségével?

Minden 1990 Ft szállítási díjjal rendelkező terméknél választhatja a Magyar Posta Logisztika kiszállítási opciót. Rendelése feladásának 4. pontjában rendszerünk automatikusan felajánlja.

A csomag kiszállításának menete, értesítők

Előkészítjük csomgaját, értesítjük a futárszolgálatot. Miután a felvétel megtörtént, a futárszolgálat értesíti Önt e-mailben vagy SMS-ben a kiszállítás napjáról. A postai csomagokat weboldalunk 2 munkanapos határidővel adja fel.

A kiszállítási díjban foglalt szolgáltatások

  • - kétszeri kézbesítési kísérlet
  • - elektromos értesítés (e-mail) a küldemény állapotáról
  • - nyomkövetés
  • - időgarancia (2 nap alapesetben, amennyiben 1 napos küldési időt szeretne kérjük jelezze ezt felénk telefonon vagy e-mailben)

Amennyiben további kérdése lenne:

  • Feladás előtt, illetve a küldéssel kapcsolatos kérdések esetén ügyfélszolgálatunkon érdeklődhet (Tel.:06/94-510-555, email:info@sebomuszaki.hu)
  • Amennyiben már úton van a csomag és azzal kapcsolatban szeretne érdeklődni, kérjük keresse a Magyar Posta Zrt. ügyfélszolgálatát az alábbi telefonszámon: 06/40-464-646, vagy használja a csomagnyomkövető rendszert (http://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes).

Különbség a postapontos szállítás és a házhozszállítás között

Posta Pontos szállítás esetén lehetőség van bankkártyás fizetésre (a kiválasztott postán), illetve akkor tudja átvenni a készüléket, amikor Önnek kényelmes. Minden más feltétel megegyezik a házhozszállítással.

Royal Sprint és Kova Trans Futárszolgálatok

Az alábbiakban részletesen tájékozódhat a Royal Sprint és a Kova Trans Futárszolgálatok szállítási feltételeiről

Mikor lehet igénybevenni a Futárszolgálatokat?

A Futárszolgálatok bármilyen készüléket ki tud Önnek szállítani. Figyelmükbe ajánljuk, hogy amennyiben szeretné, hogy a Futárszolgálat a helyszínen kibontsa a készüléket, mindenképp válassza a Royal Sprint vagy a Kova Trans Futárszolgálatok egyikét, mert erre a Posta futárszolgálatánál nincs lehetőség

Kiszállítás menete, értesítések

Amint átadtuk a készüléket a futárszolgálatnak, Ön kapni fog tőlünk e-mailben értesítést ami tartalmazza a fuvarlevélszámot. A futárszolgálat 2-3 napon belül kiszállítja Önnek a készüléket. A pontos kiszállítási időpontot a futárszolgálat fogja tudni megmondani, kérjük, keresse őket

A kiszállítási díjban foglalt szolgáltatások

·         - kétszeri kézbesítési kísérlet, abban az esetben, ha az első sikertelen, telefonos egyeztetés után történik meg a második kiszállítási kísérlet.

·         - régi készülék elszállítása.

·         - új készülék kicsomagolása, felesleges csomagolóanyag elszállítása.

Amennyiben további kérdése lenne:

Feladás előtt, illetve a küldéssel kapcsolatos kérdések esetén ügyfélszolgálatunkon érdeklődhet (Tel.:06/94-510-555, email: info@sebomuszaki.hu)

Egyedi árat kérek a termékre!

Captcha