Menu
Your Cart

Régi készülék elszállítás

Régi készülék elszállításának feltételei

 

 

 

A használt vagy hulladékká vált elektromos, elektronikus berendezéseket kérésre átvesszük Áruházunkban, illetve amennyiben egy hasonló eszköz kerül vásárlásra tőlünk házhoz szállítással, akkor elszállítjuk a régi eszközt. Az elszállításnak nincs külön költsége.

 

 

Háztartási nagygép:

 

A leadandó készülék a kiszállítás helyszínén legyen, és szállításra készen álljon. Pl. a beépített gépek legyenek a helyükről kiszerelve, lecsatlakoztatva; a hűtőszekrény vagy fagyasztó esetén, ne maradjon benne élelmiszer vagy jég, illetve megfeleljen az alapvető higiéniai követelményeknek. Ellenkező esetben az elszállítás nem teljesíthető!

 

- A régi háztartási nagygép elszállításának igényét a megrendelés folyamán szükséges előzetesen jelezni, feltüntetve a megrendelésen vagy emailban az info@sebomuszaki.hu megrendelési szám alapján.

 

Az új és a régi termék szállítása nem minden esetben történik egy időben!

 

A Seboműszaki szállítója / Kova Trans/ a használt vagy hulladékká vált elektromos, elektronikus berendezés visszavételét megtagadhatja, ha az elektromos, elektronikus berendezés az emberi egészségre, testi épségre vagy a környezetre súlyos veszélyt jelent!