Menu
Your Cart

Ipari borhűtő

Model: ADN231BKBP
Borhűtő; Fa palacktartó polc; Dupla paneles üvegajtó; Elektromechanikus termosztát; Külső vezérlőpanel; LED világítás; Automatikus hűtőtérleolvasztás; Állítható magasságú lábak elől, görgők hátul..
Model: GVV-1/TR-R2_DE53-BI
530 literes kétoldalú átadó rendszerű sorolható borhűtő vitrin frontoldali fehér dekorral, alsó aggregáttal, ventilációs hűtéssel, környezetbarát R290 hűtőközeggel, elöl-hátul üveg tolóajtókkal és körben üveg oldalfalakkal, 120 db 0,75 l-es palack kapacitással (max. 9 cm-es átmérő és 37 cm-es üvegho..
Model: GVV-1/TR-R2_DE53-NR
530 literes kétoldalú átadó rendszerű sorolható borhűtő vitrin frontoldali fekete dekorral, alsó aggregáttal, ventilációs hűtéssel, környezetbarát R290 hűtőközeggel, elöl-hátul üveg tolóajtókkal és körben üveg oldalfalakkal, 120 db 0,75 l-es palack kapacitással (max. 9 cm-es átmérő és 37 cm-es üvegh..
Model: PVV-1/TR-R6_DE21-BI
216 literes kétoldalú átadó rendszerű sorolható borhűtő vitrin frontoldali fehér dekorral, alsó aggregáttal, ventilációs hűtéssel, környezetbarát R600a hűtőközeggel, elöl-hátul üveg tolóajtókkal és körben üveg oldalfalakkal, 48 db 0,75 l-es palack kapacitással (max. 9 cm-es átmérő és 37 cm-es üvegho..
Model: PVV-1/TR-R6_DE21-NR
216 literes kétoldalú átadó rendszerű sorolható borhűtő vitrin frontoldali fekete dekorral, alsó aggregáttal, ventilációs hűtéssel, környezetbarát R600a hűtőközeggel, elöl-hátul üveg tolóajtókkal és körben üveg oldalfalakkal, 48 db 0,75 l-es palack kapacitással (max. 9 cm-es átmérő és 37 cm-es üvegh..
Model: ZKES453
;Ajtóriasztó:Az ajtóriasztó hangjelzéssel figyelmeztet, ha az ajtó több mint 60 másodpercig nyitva marad, ezzel óvva az élelmiszer épségét.;Gyermekzár:A gyermekzárat úgy programoztuk, hogy megakadályozza a készülék véletlen kikapcsolását. A MagicEye kijelzőn piktogram jelzi, ha a gyermekzár aktív;Fi..
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)


Ipari borhűtők

Ha borról van szó, mindig nagyon fontos a helyes hőmérséklet. A szőlő tökéletes érését biztosító környezettől kezdve, a borkészítés érlelési folyamatain át egészen a kész bor kiegyensúlyozott hőmérsékletű tárolásáig. És ami a legfontosabb, a hőmérséklet határozza meg a bor ízét és aromáját - a szervírozási hőmérséklettől függ, mennyire fogják élvezni és értékelni a bort.

Liebherr borhűtő

A bor ideális tárolási hőmérséklete: A hőmérséklet emelkedésével megnő a bor molekuláinak kinetikus energiája, ami gyorsítja az öregedési folyamatot, és így a minőség romlásához vezet. Ezért ajánlott a bort hosszabb idejű tárolásakor +10 °C és +12 °C közötti hőmérsékleten tartani. A legfontosabb az állandó hőmérséklet fenntartása, mert a hőfokingadozások rontják a bor minőségét. Abban pedig, hogy mennyire ízlik egy bor, meghatározó szerepe van, hogy milyen hőmérsékleten fogyasztják.

A Vinidor típusú bortemperáló szekrények hihetetlen rugalmasságot kínálnak: egyetlen készülékben egyesítik a tároló és a több hőmérsékleti zónás készülékek minden előnyét. A típuscsalád készülékei két vagy három hőmérsékleti zónával rendelkezik, ahol a zónák hőmérsékletét egyedileg be lehet állítani +5 °C és +20 °C között a kívánt értékre. Így a három hőmérsékleti zónás készülékben egyszerre lehet a saját optimális szervírozási hőmérsékletén tárolni a vörösbort, a fehérbort és a pezsgőt. A Vinidor típusú borhűtők a hosszabb idejű tároláshoz is tökéletes klímát nyújtanak. A hőmérsékleti zónák változatos mérete és teljes körűen beállítható hőfokszabályozása révén ezek a készülékek lényegében bármilyen borgyűjteményhez alkalmasak lehetnek.

A borklíma készülékek a borospincéhez hasonló körülményeket biztosítanak. Ezért ideális választást jelentenek akár a hosszabb idejű tároláshoz is, akár akkor, ha nagy borkészleteket kell mindig a tökéletes szervírozási hőmérsékleten tartani. A +5 °C és +20 °C közötti megfelelő értéke beállított hőmérséklet állandó és a készülékben mindenhol egyenletes.

A Vinothek típuscsalád több hőmérsékleti zónás bortemperáló szekrényei változatos tárolási körülményeket biztosítanak, így a különféle bortípusukat a legkedvezőbb fogyasztási hőmérsékletükön lehet tartani. Az innovatív klimatizálási technológia fokozat nélküli hőmérsékletrétegződést alakít ki a készülékben. Ennek eredményeképpen a vörösbort +18 °C-on lehet tárolni a felső részen, az alsó rész +5 °C-os hőmérséklete ideális a habzóbor és a pezsgő számára, középen pedig a fehérborhoz tökéletes a hőmérséklet.