Menu
Your Cart

Pult alá építhető fagyasztószekrény

Model: MUNKALAP ALÁ ÉPÍTHETŐ FAGY. S4F074F
SMEG MUNKALAP ALÁ ÉPÍTHETŐ FAGYASZTÓ, 54 cm széles, 70,2 cm magas, 75 liter űrtartalom, 3 fiók, megfordítható ajtónyílás, jobb oldali pánt, fehér..
357 279 Ft
Model: U8 munkalap alá építhető fagyasztó U8F082DF1
SMEG MUNKALAP ALÁ ÉPÍTHETŐ FAGYASZTÓ, 60 cm széles, 82-87 cm magas, 86 liter űrtartalom, 3 fiók, fix, jobb oldali zsanér,fehér..
421 899 Ft
Tételek: 1 - 2 / 2 (1 oldal)


Pult alá építhető fagyasztószekrény

Ha fontos, ételeink hosszú tárolhatósága, ugyanakkor a rendelkezésre álló hely korlátozott, a fagyasztószekrény vásárlása optimális megoldást jelenthet.

Pult alá építhető fagyasztószekrény

A profimuszaki.hu kínálatából olyan megbízható és népszerű márkák modelljeiből válogathat, mint a Gorenje és Whirlpool. Webáruházunkban hagyományos beépíthető illetve kisebb, pult alá építhető fagyasztószekrények széles kínálatával találkozhat.

A beépíthető készülékek harmonikusan illeszkednek a konyhabútorba, mivel ajtajukra bútorlap kerül. Hűtőszekrény mellé építve side-by-side módon is kialakíthatók.

Lényeges szempont lehet a fagyasztó leolvasztásának módja. A No-Frost technológiával rendelkező fagyasztószekrényeknél nem képződik jég, így nem is szükséges, míg a hagyományos készülékeket kézzel le kell olvasztani. Egyre több tudatos vásárló keresi a magasabb energiaosztályú, A+++ gépeket, amelyekkel évente akár több száz kW energia is megtakarítható. A választás során érdemes figyelembe venni azt is, hogy hány kg élelmiszert képes a készülék lefagyasztani, illetve azt is, hogy áramszünet esetén milyen gyorsan melegszik vissza.

További érdekességekért olvassa blogunkat!